Kuukausitiedote (syksyn ilmoittautuminen ja kesävalmennus)

Hei,

Toivottavasti kaikkien kesä on sujunut kivoissa merkeissä. Onneksi kohta SATA-Tenniksen kesätauko on ohi ja pelit taas jatkuvat.

SATA-Tenniksen kesäleirit ja kesävalmennus jatkuvat elokuussa viikoilla 31 ja 32. Sisäkauden valmennukset aloitamme viikolla 33 (15.8). Ehdit vielä ilmoittautua mukaan sekä kesän leireille että talven valmennuksiin.

Kesän toiminta

Lasten tennisleirit (2008-2016 syntyneille)

SATA-Tenniksen suositut ja liikunnalliset kesäleirit lapsille ja nuorille järjestään kesä- ja elokuussa Laajasalon Palloiluhalleilla!

Lasten ja nuorten leiriohjelmassa on tennistä, muuta liikuntaa ja vauhdikasta toimintaa sekä vasta-alkajille että jo tennistä aiemmin pelanneille! Ohjaajina toimivat SATA-Tenniksen koulutetut valmentajat.

Leirin toiminta järjestetään pääsääntöisesti ulkona ja Laajasalon urheilupuiston alueella.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Aikuisten tennis

Aikuisille on tarjolla alkeis- ja jatkotason kursseja neljän päivän intensiivikursseina sekä viikoittaista kesävalmennusta.

Kurssit ja valmennus järjestetään ulkona, säävarauksella.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot intensiivikurssit

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kesävalmennus

Aikuisten Padelkurssit

SATA-Tennis järjestää viikoilla 31 ja 32 Padelkursseja huippuvalmentajan johdolla. On hienoa saada Padelin ammattivalmentaja auttamaan pelaajia kehittymään hienossa lajissa. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Viikon 31 ja 32 leireillä valmentajana toimii Padel Housen Robi Ylänkö, joka valmentaa mm. maan kärki mies- ja naispelaajia. viikon 31 leirillä klo 18.30 ryhmässä on vielä yksi vapaa paikka ja viikon 32 leireillä on neljä vapaata paikkaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Syyskauden valmennukset

HUOM!

Valmennukset alkavat maanantaina 15.8, ryhmien muodostaminen alkaa 1.8. ja ryhmät julkaistaan viikon 32 alussa tennisclubissa. Ilmoittaudu mukaan siis viimeistään 31.7!!!

Aikuisvalmennus
SATA-Tennis tarjoaa monipuolisesti valmennusta kaiken ikäisille ja tasoisille aikuispelaajille. Viikoittaiset valmennusryhmät harjoittelevat arkiaamuisin, arki-iltaisin sekä sunnuntaisin koulutettujen valmentajien johdolla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Lasten ja nuorten valmennus

Valmennustoimintamme päätavoite on tarjota kaikille oma tapa harrastaa ja kehittyä tenniksessä. Lapsille ja nuorille löytyy iästä riippumatta tasoryhmiä, jossa pelaajat pääsevät kehittymään hauskassa ja liikunnallisessa harrastuksessa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Kilpavalmennus

SATA-Tenniksen kilpavalmennus on tarkoitettu kilpailemisesta ja tavoitteellisesta harjoittelusta innostuneille pelaajille. Alle 10-vuotiaiden valmennus tapahtuu RED-, Orange- ja Green Teameissä ja vanhempien junioreiden valmennus U14 ja U21 Teameissä.

HUOM!! Kilpavalmennukseen haku päättynyt, mutta vapaita paikkoja voi kysyä suoraan kilpavalmentajilta.

Red Teamiin ilmoittautuminen on vielä auki!! (2014 ja 2015 syntyneille)

Red Teamien tavoitteena on saavuttaa U10 opetussuunnitelman punaisen tason lajivaatimukset ja innostaa lapsia kilpapelaajan polulle. Red Teamiin mahtuu 12 liikunnallista, innostunutta ja reipasta 7-8-vuotiasta pelaajaa, jotka haluavat harjoitella kaksi tai kolme kertaa viikossa ja tutustua tenniksen kilpailumaailmaan. Red Teamien valmennus perustuu Suomen Tennisliiton U10 opetussuunnitelmaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Terveisin,

SATA-Tennis