Seuran esittely


SATA-Tennis on maineikas vuonna 1981 Helsingin Laajasalossa perustettu tenniseura. Seura sai nimensä siitä, että perustamisvuotena 1981 oli kulunut 100 vuotta, kun tennistä pelattiin ensi kertaa Laajasalossa.

Vuonna 2019 SATA-Tennis lisäsi lajivalikoimaansa padelin. Lajivalikoima täydentyi vuonna 2021 sulkapallolla.

SATA-Tennis järjestää valmennustoimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille; alkeista kilpatennikseen.
Pääpaino on lapsissa ja nuorissa, mutta aikuisille löytyy myös monipuolista toimintaa.

Syys- ja keväkaudella valmennus järjestetään tason mukaisissa ryhmissä Laajasalon tennishalleilla, Sarvastonkaari 23. Kesäkautena järjestetään 3-5 päivän mittaisia kesäleirejä lapsille ja nuorille. Kesäisin aikuisille on tarjolla sekä viikon intensiivikursseja että viikottaista kesävalmennusta sekä padelkursseja. 

SATAN jäsenillä on hyvät mahdollisuudet kilpailla eri tasoilla. Juniorit voivat aloittaa matalan kynnyksen kisoissa omalla hallilla, MM Tourilla ja Junior Tourilla, sekä kilpailla kansallisen tason kisoissa. Aikuisilla on oma hallisarja ja monta sarjatennisjoukkuetta.  SATA:n miesten edustusjoukkue pelaa korkeimmalla tasolla SM-liigassa.

Lisäksi seura järjestää erilaisia tapahtumia jäsenille. Seuran yhteistyökumppanit tarjoavat erilaisia, vaihtuvia etuja jäsenille.

Syys- ja keväkaudella SATA:lla on liikunta- ja tenniskerho Liikkari, jonne 1. -4. luokkalaiset voivat tulla koulun jälkeen harrastamaan tennistä ja monipuolista liikuntaa.

SATA-Tennis on jäsenenä Suomen Tennisliitto ry:ssä sekä Suomen Padelliitto ry:ssä.

SATA-Tenniksen historiaan pääset tutustumaan historiikin kautta, joka julkaistiin 40-vuotisjuhlavuonna 2021. Kirjoittajina ovat Harri ja Kari Heliövaara. Historiikki on myynnissä Laajasalon palloiluhallien kassalla.

 

Image