SATA Liikkari
Tennistä ja mielekästä tekemistä koululaisten iltapäiviin!

Alakouluikäisten lasten tulisi suositusten mukaan liikkua päivittäin kaksi tuntia monipuolisesti. SATA-Tennis haluaa olla mukana tekemässä merkittävää työtä lasten liikunnan edistämiseksi tarjoamalla 1.- 4. luokkalaisille mahdollisuuden liikuntaharrastukseen heti koulupäivän jälkeen!

Liikkari on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, eikä edellytä aiempaa liikuntataustaa tai omien välineiden hankintaa. Liikkari sopii myös jo valmennuksessamme oleville lisäharjoituskerraksi. Liikkarissa pelataan joka päivä noin tunti tennistä ja liikutaan tunti monipuolisesti pelien ja leikkien parissa.

Liikkari järjestetään joka arkipäivä klo 13:00-15:00 Laajasalon Tennishalleilla. Liikkariin voi osallistua 1 - 5 kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti sitoutumalla tiettyihin viikonpäiviin. Osallistumispäiviä voi tarkentaa elokuussa koulujen lukujärjestysten selvittyä. Hinta määräytyy osallistumiskertojen lukumäärän mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä liittyy SATA-Tenniksen jäseneksi.

Liikkarin hintaan ei kuulu välipalaa, mutta hallin kahviosta löytyy pientä välipalaksi sopivaa. Mukaan voi ottaa myös omat eväät.

Osallistujia on 10 - 20/päivä. Ohjaajina toimivat SATA-Tenniksen ammattivalmentajat.

Liikkari alkaa 15.8.2022. 

Liikkarin hinnasto:

  • 1 kerta/viikossa: 40 € / kk
  • 2 kertaa/viikossa 60 € / kk
  • 3 kertaa/viikossa 60 € / kk
  • 4 kertaa/viikossa 80 € / kk
  • 5 kertaa/viikossa 80 € / kk

Mukaan otetaan noin 20 lasta/päivä ilmoittautumisjärjestyksessä.  Liikkaripäiviä voi vielä vaihtaa elokuussa, kun koulujen lukujärjestykset selviävät. 

Liikkariin kaudelle 2022 - 2023 on vapautunut paikkoja! Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan!