SATA Liikkari


Ilmoittautuminen syksyn Liikkariin 2021 on auki!


Tennistä ja mielekästä tekemistä koululaisten iltapäiviin!

Alakouluikäisten lasten tulisi suositusten mukaan liikkua päivittäin kaksi tuntia monipuolisesti. SATA-Tennis haluaa olla mukana tekemässä merkittävää työtä lasten liikunnan edistämiseksi tarjoamalla 1.-4. luokkalaisille mahdollisuuden liikuntaharrastukseen heti koulupäivän jälkeen!

Liikkari on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, eikä edellytä aiempaa liikuntataustaa tai omien välineiden hankintaa. Liikkari sopii myös jo valmennuksessamme oleville lisäharjoituskerraksi. Liikkarissa pelataan joka päivä noin tunti tennistä ja liikutaan tunti monipuolisesti pelien ja leikkien parissa.

Liikkari järjestetään joka arkipäivä klo 13:00-15:00 Laajasalon Tennishalleilla. Liikkariin voi osallistua 1 - 5 kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti sitoutumalla tiettyihin viikonpäiviin. Osallistumispäiviä voi tarkentaa elokuussa koulujen lukujärjestysten selvittyä. Hinta määräytyy osallistumiskertojen lukumäärän mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä liittyy SATA-Tenniksen jäseneksi.

Liikkarin hintaan ei kuulu välipalaa, mutta hallin kahviosta löytyy pientä välipalaksi sopivaa. Mukaan voi ottaa myös omat eväät.

Osallistujia on 10 - 30/päivä. Ohjaajina toimivat SATA-Tenniksen ammattivalmentajat.

Liikkarin hinnasto:

  • 1 kerta/viikossa: 40 € / kk
  • 2 kertaa/viikossa 40 € / kk
  • 3 kertaa/viikossa 50 € / kk
  • 4 kertaa/viikossa 60 € / kk
  • 5 kertaa/viikossa 60 € / kk

Ilmoittaudu mukaan »