Kilpailutoiminta


SATA-Tennis kannustaa jäseniään kilpailemaan. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman tason tai ikäluokan mukaisiin kilpailuihin. Kilpailla voi esim. hallisarjassa, matalan kynnyksen harrastekilpailuissa,  juniorisarjoissa, sarjatenniksessä, kansallisen tason kilpailuissa tai Tennis Europe-kilpailuissaKansalliset kilpailut


SATA-Tennis järjestää vuosittain kansallisia kisoja, joihin jäsenet voivat osallistua alennettuun hintaan.

Kilpajunioriryhmällä on kausiohjelma, jossa on mm kauden kilpailut. Valmentajat tekevät kisaseurantaa määrätyissä kilpailussa.

Kansallisiin kilpailuihin on luotava profiili ja maksettava kilpailulisenssi. Myös seuran sisäisiin lasten ja nuorten kilpailuihin ilmoittauduttava Tennisässän kautta 1.1.2023 alkaen. Tarkemmat tiedot löytyvät www.tennisassa.fi

Tennisässästä löytyy myös kansallisten kilpailujen kalenteri, jota kautta ilmoittaudutaan kilpailuihin.

Tennis Europe -kilpailuihin ilmoitaudutaan www.tenniseurope.org kautta , josta löytyy tarkempia ohjeita ja aikatauluja kilpailuista. Ilmoittautuminen vaatii profiilin luonnin.


 

Matalan kynnyksen kilpailut junioreille

SATA:n juniorit voivat osallistua myös muiden seurojen järjestämiin matalan kynnyksen kilpailuihin.  Linkeistä löytyvät tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet. 

Adidas/Babolat Tour, Myllypuro

HLK-lohkot

Junioreiden Harraste Cup: Tennisässä-portaalissa kirjoita hakukenttään Harraste cup.

Seuran sisäiset kilpailut


SATA-Tennis järjestää seuran sisäisiä kilpailuja lapsille ja nuorille sekä hallisarjaa aikuisille.

MM-tour ja Junior Tour

MM-Tour on maksuton U10-pelaajien matalan kynnyksen tapahtuma, jossa voi käydä kokeilemassa kilpailemista rennossa ilmapiirissä. Juniorivalmennuksessa oleville järjestetään Junior Tour -kilpailuja. Ilmoittautuminen SATA:n jäsenille MM Tourin ja Junior Tourin pelitapahtumiin tapahtuu Tennisclubin kautta. Muut kuin seuran jäsenet voivat ilmoittautua sähköpostitse:
MM-tour: Nadja Teräväinen (nadja.teravainen@sata-tennis.fi) 
Junior Tour: Ville Tihveräinen (ville.tihverainen@sata-tennis.fi)

Myös muiden seurojen pelaajat ovat tervetulleita mukaan MM Tourille ja Junior Tourille. Oman seuran ulkopuolisille pelaajille osallistumismaksu on 10 €.

MM-Tourin ja Junior Tourin pelipäivät 2021-2022 näkyvät TennisClubissa ja Tapahtumakalenterissa

Lisätiedot MM Tourista: Nadja Teräväinen (nadja.teravainen@sata-tennis.fi) 
Lisätiedot Junior Tourista: Ville Tihveräinen (ville.tihverainen@sata-tennis.fi)

SATA-Cup

Aikuisten hallisarjassa, SATA-Cupissa voit kehittää tennsiosaamistasi omalla tasollasi yhdessä satalaisten kanssa. SATA-Cup on lohkomuotoinen, rento hallisarja kaiken tasoisille miehille ja naisille; vasta-alkajaille tai jo vuosia pelanneille. Aikuisten hallisarja on tauolla kaudella 2022-2023. 

 

Sarjatennis


SATA-Tenniksen miesten edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla tasolla, SM-Liigassa. 

Tästä pääset tutustumaan kauden 2022-2023  liigajoukkueeseen ja lukemaan lisää otteluista.

SATA-Tenniksen naisten edustusjoukkue pelaa 1.divisioonassa. Joukkueen kapteenina toimii Olli Penttilä (olli.penttila@sata-tennis.fi). Joukkueen kaudella 2022 - 2023 muodostavat Cristina Cabo-Aulanko, Emilia Grönstrand,  Mathilda Hollmerus ja Alexandra Kåla. 

SATA-Tenniksen jäsenillä on mahdollisuus osallistua sarjatennikseen sekä naisten että miesten sarjoissa 1. -5. divisioonissa. Seura on tukenut sarjatennisjoukkueita maksamalla puolet kenttäkustannuksista omassa hallissa sekä pallot, jotka jätetään valmennuskäyttöön. Joukkueet maksavat sarjatennismaksun 200 € kapteenin kautta, paitsi joukkueet 35 vuodesta ylöspäin.  Joukkueen jäsenten on oltava SATA-Tenniksen jäseniä. Sarjatennikseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info@sata-tennis.fi.