Kilpailutoiminta


Sata-Tennis kannustaa jäseniään kilpailemaan. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman tason tai ikäluokan mukaisiin kilpailuihin. Kilpailla voi esim. hallisarjassa, juniorisarjoissa, sarjatenniksessä, kansallisen tason kilpailuissa tai Tennis Europe-kilpailuissa


Kansalliset kilpailut


Sata-Tennis järjestää vuosittain kansallisia kisoja, joihin jäsenet voivat osallistua alennettuun hintaan.

Kilpajunioriryhmällä on kausiohjelma, jossa on mm kauden kilpailut. Valmentajat tekevät kisaseurantaa määrätyissä kilpailussa.

Kansallisiin kilpailuihin on luotava profiili ja maksettava kilpailulisenssi. Tarkemmat tiedot löytyvät www.tennisassa.fi

Tennisässästä löytyy myös kansallisten kilpailujen kalenteri, jota kautta ilmoittaudutaan kilpailuihin.

Tennis Europe -kilpailuihin ilmoitaudutaan www.tenniseurope.org kautta , josta löytyy tarkempia ohjeita ja aikatauluja kilpailuista. Ilmoittautuminen vaatii profiilin luonnin.

Seuran sisäiset kilpailut


Sata-Tennis järjestää seuran sisäisiä kilpailuja lapsille ja nuorille sekä hallisarjaa aikuisille.

MM-tour ja Junior Tour

MM-Tour on maksuton U10-pelaajien matalan kynnyksen tapahtuma, jossa voi käydä kokeilemassa kilpailemista rennossa ilmapiirissä. Juniorivalmennuksessa oleville järjestetään Junior Tour -kilpailuja. Ilmoittautuminen Satan jäsenille MM-tourin ja Junior Tourin pelitapahtumiin tapahtuu Tennisclubin kautta. Muut kuin seuran jäsenet voivat ilmoittautua sähköpostitse:
MM-tour: Annika Hänninen (annika.hanninen@sata-tennis.fi) 
Junior Tour: Ville Tihveräinen (ville.tihverainen@sata-tennis.fi)

Myös muiden seurojen pelaajat ovat tervetulleita mukaan MM-tourille ja Junior Tourille. Oman seuran ulkopuolisille pelaajille osallistumismaksu on 10 €.

MM-Tourin ja Junior Tourin pelipäivät 2020-2021 näkyvät TennisClubissa ja Tapahtumakalenterissa

Lisätiedot MM-tourista: Annika Hänninen (annika.hanninen@sata-tennis.fi) 
Lisätiedot Junior Tourista: Ville Tihveräinen (ville.tihverainen@sata-tennis.fi)

Sata-Cup

Aikuisten hallisarjassa, Sata-Cupissa voit kehittää tennsiosaamistasi omalla tasollasi yhdessä satalaisten kanssa. Sata-Cup on lohkomuotoinen, rento hallisarja kaiken tasoisille miehille ja naisille; vasta-alkajaille tai jo vuosia pelanneille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Markku Lille, markku.lille@laajasalontennishallit.fi ja Ismo Laukkanen, ismo.laukkanen@hotmail.com

Sarjatennis


Sata-Tenniksen miesten edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla tasolla, SM-Liigassa. Joukkueen kapteenina toimii Roope Kailaheimo (roope.kailaheimo@gmail.com). Joukkueen kokoonpano kaudella 2020 – 2021 on Harri Heliövaara, Ilari Vesanen, Ilja Orre, Juuso Ojanen, Konsta Korpela, Mikko Rouvala, Olli Penttilä ja Roope Kailaheimo. Lisää joukkueesta löydät http://www.tennisliiga.fi/seurat/miehet/sata-tennis

Tästä vot i lukea kapteeni Roope Kailaheimon yhteenvetoa kaudesta 2020 -2021 sekä ajatuksia kaudesta 2021 -2022.

Sata-Tenniksen naisten edustusjoukkue pelaa 2.divisioonassa. Joukkueen kapteenina toimii Olli Penttilä (olli.penttila@sata-tennis.fi). Joukkueen kokoonpano kaudella 2020 - 2021 on Cristina Cabo-Aulanko, Emilia Grönstrand ja Mathilda Hollmerus.

Sata-Tenniksen jäsenillä on mahdollisuus osallistua sarjatennikseen sekä naisten että miesten sarjoissa 1. -5. divisioonissa. Seura on tukenut sarjatennisjoukkueita maksamalla puolet kenttäkustannuksista omassa hallissa sekä pallot, jotka jätetään valmennuskäyttöön. Joukkueet maksavat sarjatennismaksun 200 € kapteenin kautta, paitsi joukkueet 35 vuodesta ylöspäin.  Joukkueen jäsenten on oltava Sata-Tenniksen jäseniä. Sarjatennikseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info@sata-tennis.fi.