U10-valmennus


U10-valmennuksen tavoitteena on saada lapset innostumaan tenniksestä, oppia pelaamaan ja mahdollistaa siirtyminen kilpapelaajan polulle tai juniorivalmennukseen. U10-valmennus etenee progressiivisesti lapsen iän mukaan. Kaikkia U10-pelaajia kannustetaan osallistumaan seuran sisäisiin tapahtumiin ja kilpailusarjaan MM-Touriin. TEMPPUTENNIS 5 - 6 v. (2018 ja 2019 syntyneet), 1 - 2 krt/vko

Tempputennis on tarkoitettu 5-6-vuotiaille pelaajille. Valmennuksen tavoitteena on innostaa ja tutustua tennikseen.

Suosittelemme voimakkaasti kahta harjoituskertaa viikossa, jotta Tempputenniksen oppimistavoitteisiin on mahdollista päästä.

Tempputenniksessä harjoitellaan tennistä tukevia motorisia perustaitoja ja tenniksen lajitaitoja. Leikinomaisuus ja pelin kautta oppiminen on tempputenniksessä keskeistä. Pelialuetta kasvatetaan vähitellen minitenniskentälle ja pelipallona on softis. Ryhmäkoko max on 16 lasta/ 3 ohjaajaa.

Alustavat harjoitusajat kaudella 2023 - 2024 lauantaiaamupäivisin, maanantaisin klo 17:00 - 18:00 ja keskiviikkoisin 17:00 - 18:00.

Syyskausi alkaa viikolla 33.

MINITENNIS 7 - 8 v. (2016 ja 2017 syntyneet), 1  -  2 krt/ vko

Minitennis on tarkoitettu 7-8-vuotiaille pelaajille. Valmennuksen tavoitteena on innostaa tennikseen, opettaa pelaamaan minitenniskentällä ja mahdollistaa siirtyminen Esikilpavalmennukseen tai Miditennikseen.

Suosittelemme voimakkaasti kahta harjoituskertaa viikossa, jotta Minitenniksen oppimistavoitteisiin on mahdollista päästä.

Minitenniksessä harjoitellaan tennistä tukevia motorisia perustaitoja ja tenniksen lajitaitoja monipuolisin opetusmenetelmin ja -välinein. Leikinomaisuus ja pelin kautta oppiminen on minitenniksessä keskeistä. Pääasiallinen pelialue on minitenniskenttä ja pelipalloina softis. Ryhmäkoko on max 16 lasta/3 ohjaajaa.

Minitenniksen lisäksi suosittelemme Liikkari-iltapäiväkerhoa.

Minitenniksen oppimistavoitteet hallitsevat pelaajat voivat hakea paikkaa Red Teamiin tai Esikilpavalmennukseen. Lue lisää Kilpavalmennus

Alustavat harjoitusajat kaudella 2023 - 2024 tiistaisin klo 17:00 - 18:00, torstaisin klo 17:00 - 18:00 tai lauantaiaamupäivisin.

Syyskausi alkaa viikolla 33.

MIDITENNIS 9 - 10 v. (2014 ja 2015 syntyneet), 1 - 2  krt/ vko

Miditennis on tarkoitettu 9-10-vuotiaille aloitteleville ja aiemmin harrastaneille pelaajille. Valmennuksen tavoitteena on oppia pelaamaan miditenniskentällä ja mahdollistaa siirtyminen juniorivalmennukseen tai kilpateameihin.

Suosittelemme voimakkaasti kahta harjoituskertaa viikossa, jotta Miditenniksen oppimistavoitteisiin on mahdollista päästä.

Miditenniksessä harjoitellaan tenniksen lajitaitoja, tennistä tukevia motorisia perustaitoja ja tenniksen perustaktiikkaa. Pelialuetta kasvatetaan vähitellen miditenniskentälle ja täydelle kentälle. Pelipalloina ovat ryhmän tasosta riippuen softis ja oranssi pallo. Ryhmäkoko on 6-8 lasta/1 valmentaja.

Miditenniksen lisäksi suosittelemme Liikkari-iltapäiväkerhoa.

Miditenniksen oppimistavoitteet hallitsevat pelaajat voiva hakea Esikilpavalmennukseen.  Lue lisää sivulta Kilpavalmennus.

Alustavat harjoitusajat kaudella 2023 - 2024 arki-iltapäivisin ja lauantaiaamupäivisin.

Syyskausi alkaa viikolla 33.

Ilmoittaudu mukaan!