U10-valmennus


U10-valmennuksen tavoitteena on saada lapset innostumaan tenniksestä, oppia pelaamaan ja mahdollistaa siirtyminen kilpapelaajan polulle tai juniorivalmennukseen. U10-valmennus etenee progressiivisesti lapsen iän mukaan. Kaikkia U10-pelaajia kannustetaan osallistumaan seuran sisäisiin tapahtumiin ja kilpailusarjaan MM-Touriin. TEMPPUTENNIS 5 - 6 v. (2016 ja 2017 syntyneet), 1 x vko

Tempputennis on tarkoitettu 5-6-vuotiaille pelaajille. Valmennuksen tavoitteena on innostaa ja tutustua tennikseen.

Tempputenniksessä harjoitellaan tennistä tukevia motorisia perustaitoja ja tenniksen lajitaitoja. Leikinomaisuus ja pelin kautta oppiminen on tempputenniksessä keskeistä. Pelialuetta kasvatetaan vähitellen minitenniskentälle ja pelipallona on softis. Ryhmäkoko max on 16 lasta/ 3 ohjaajaa.

Alustavat harjoitusajat kaudella 2022 - 2023 lauantaiaamupäivisin tai torstaisin klo 18:00 - 19:00.


MINITENNIS 7 - 8 v. (2014 ja 2015 syntyneet), 1  x  vko

Minitennis on tarkoitettu 7-8-vuotiaille pelaajille. Valmennuksen tavoitteena on innostaa tennikseen, opettaa pelaamaan minitenniskentällä ja mahdollistaa siirtyminen Red Teamiin, Orange Teamiin tai Miditennikseen.

Minitenniksessä harjoitellaan tennistä tukevia motorisia perustaitoja ja tenniksen lajitaitoja monipuolisin opetusmenetelmin ja -välinein. Leikinomaisuus ja pelin kautta oppiminen on minitenniksessä keskeistä. Pääasiallinen pelialue on minitenniskenttä ja pelipalloina softis. Ryhmäkoko on max 12 lasta/2 ohjaajaa.

Minitenniksen lisäksi suosittelemme Liikkari-iltapäiväkerhoa.

Kaksi harjoituskertaa viikossa haluavat pelaajat voivat ilmoittautua Red Teamiin. Lue lisää sivulta Kilpavalmennus.

Alustavat harjoitusajat kaudella 2022 - 2023 keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:00 tai lauantaiaamupäivisin.

MIDITENNIS 9 - 10 v. (2012 ja 2013 syntyneet), 1 - 2  x  vko

Miditennis on tarkoitettu 9-10-vuotiaille aloitteleville ja aiemmin harrastaneille pelaajille. Valmennuksen tavoitteena on oppia pelaamaan miditenniskentällä ja mahdollistaa siirtyminen juniorivalmennukseen tai kilpateameihin.

Miditenniksessä harjoitellaan tenniksen lajitaitoja, tennistä tukevia motorisia perustaitoja ja tenniksen perustaktiikkaa. Pelialuetta kasvatetaan vähitellen miditenniskentälle ja täydelle kentälle. Pelipalloina ovat ryhmän tasosta riippuen softis, oranssi pallo ja vihreän täplän pallo. Ryhmäkoko on 6-8 lasta/1 valmentaja.

Miditenniksen lisäksi suosittelemme Liikkari-iltapäiväkerhoa.

Yli kaksi harjoituskertaa viikossa haluavat pelaajat voivat hakea Orange tai Green Teamiin. Lue lisää sivulta Kilpavalmennus.

Alustavat harjoitusajat kaudella 2022 - 2023 arki-iltapäivisin ja lauantaiaamupäivisin.

Ilmoittaudu mukaan »