Kuukausitiedote

Kuukausitiedote

Juhlavuoden kevätkausi lähenee loppuaan ja päättyy 6.6 sunnuntaina. Onneksi heti seuraavalla viikolla aloitamme kesän leirit ja valmennukset. Toivottavasti moni teistä on tulossa kesän toimintaan mukaan, koska tennis on kesällä vieläkin hauskempaa. Olemme avanneet ilmoittautumiset myös syyskauden valmennustoimintaan ja haun kilpavalmennusteameihin.

SATA-Tennis 40 vuotta -kesätapahtuma 19.6

Tänä vuonna on kulunut 40 vuotta siitä, kun SATA-Tennis perustettiin. Korona pisti juhlavuoden tapahtumakalenterin odotustilaan. Nyt ollaan toiveikkaita, että päästään juhlistamaan SATAa yhdessä seurakilpailun ja muun kivan yhdessäolon merkeissä 19.6.

Ohjelmassa on mm. seuramestaruuskilpailut nelinpeleissä, musiikkia, pientä tarjoilua, padelkokeilua ja lapsille omaa ohjelmaa.

Merkkaa nyt jo kalenteriin! Kerromme lisää lähiaikoina!

Tervetuloa!

Aikuisten kevätkauden tapahtumat

Pelipäivä 30.5

Aikuisten seurapäivä, jossa pelataan yhdessä nelipelejä.

Korvauspäivä 12.6

Aikuisille järjestetään keväällä korvauspäivä 12.6 klo 16-20 välillä. Korvauspäivänä on mahdollista korvata yksi kevätkaudella väliin jäänyt harjoitus.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen syksy 2021

Olemme avanneet ilmoittautumisen syyskauden valmennuksiin. Tarjoamme valmennusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Valmennus tapahtuu lapsilla ja nuorilla ikä- ja tasoryhmissä ja aikuisilla tasoryhmissä. Kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa, jotta varmistat paikkasi syyskauden valmennuksissa. Tutustu seuramme valmennustoimintaan ja ilmoittaudu mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Alle 10-vuotiaiden valmennus

Juniorivalmennus

Aikuisvalmennus

Kilpavalmennus syksy 2021

Kilpailemisesta ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneilla 7-21-vuotiailla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus hakea mukaan SATA-Tenniksen valmennusteameihin. Teamien valmennuksesta vastaavat SATA-Tenniksen ammattivalmentajat. Tutustu teamien tavoitteisiin ja hae mukaan.

Lisätietoja

Kesän tennisvalmennustoiminta

Sata-Tenniksessä on katseet käännetty kesää kohti!

Ilmoittautuminen kesäleireille ja –valmennukseen on avattu.

Suositut, liikunnalliset kesäleirit lapsille ovat kesä- ja elokuussa. Leirin hintaan kuuluu leiripaita, lounas ja vakuutus. Päivän päätteeksi on mahdollisuus jäädä lapsiparkkiin.

Nuorille on valmennusta iltapäivisin.

Aikuisille on intensiivikursseja alkeis- ja jatkotasolla kesä- ja elokuussa. Lisäksi valmennusta kerran tai kaksi viikossa kesä-, heinä- ja elokuussa.

Koronatilannetta on vaikea ennustaa, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Viime vuoden koronakesän leirit ja valmennukset onnistuivat hienosti tarkalla suunnittelulla viranomaisohjeita noudattaen – oli kaikkien aikojen osallistujaennätys!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Kesän suositut padelkurssit kesä- ja elokuussa

Suuressa suosiossa oleva padel on nyt osa SATA-Tenniksen kesätoimintaa. SATA-Tennis järjestää Padelkursseja kesäkuussa viikoilla 23–25 ja elokuussa viikoilla 31 ja 32. Padelkursseilla pelataan kolmena päivänä aina 1,5 tuntia kerrallaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Kesäkuun pelitapahtumat junioreille

Sata-Tennis järjestää kesäkuussa Laajasalossa kotihallillaan kaksi kilpailua lapsille ja nuorille! Kilpailut ovat hyvä mahdollisuus ottaa seuraava askel MM-tourilta ja Junior Tourilta, ja tutustua tenniksen kilpailumaailmaan tutussa ympäristössä tuttujen valmentajien johdolla!

Tykkimäki Tour 12.6

Kilpailu sopii hyvin seuran sisäistä MM-Touria pelaaville pelaajille! Minitennis pelataan softis-pallolla ja minitenniskentällä ja Miditennis oranssilla pallolla ja oranssin pallon kentällä.

Sarjat:

Minitennis tytöt (2011-syntyneet ja nuoremmat)
Minitennis pojat (2011-syntyneet ja nuoremmat)
Miditennis tytöt (2010-syntyneet ja nuoremmat)
Miditennis pojat (2010-syntyneet ja nuoremmat)

Kilpailuun päästäkseen pelaajalla täytyy olla luotuna tunnukset tennisässään, mutta lisenssiä pelaaja ei tarvitse.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Ohjeet rekisteröitymiseen

Lisätietoja kilpailusta ja sen soveltumisesta lapsellenne saatte myös Annikalta (p. 0443380194 tai annika.haninen@sata-tennis.fi).

Nuorten harrastekisat by SATA 19.6-20.6

Kilpailu sopii hyvin seuran sisäistä Junior touria pelaaville pelaajille!

Nuorten harrastekisat tarjoavat matalan kynnyksen kilpailumuodon nuorille ja yli 10-vuotiaana kilpailemisen aloittaville. 12-vuotiaiden sarjat pelataan vihreän täplän pallolla ja 14-vuotiaiden sarjat kovalla pallolla.

Sarjat:

Tytöt 12 (2009-syntyneet ja nuoremmat)
Pojat 12 (2009-syntyneet ja nuoremmat)
Tytöt 14 (2007-syntyneet ja nuoremmat)
Pojat 14 (2007-syntyneet ja nuoremmat)

SATA-Tenniksen jäsenet pääsevät kilpailuun mukaan puoleen hintaan. Kilpailumaksun puolikas palautetaan kilpailun jälkeen.

Kilpailuun päästäkseen pelaajalla täytyy olla luotuna tunnukset tennisässään ja voimassa oleva kilpailulisenssi. Juniorilisenssin hinta 2010 syntyneille ja vanhemmille on 20 euroa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Ohjeet rekisteröitymiseen

Lisätietoja kilpailusta ja sen soveltumisesta lapsellenne saatte myös Villeltä (p. 0445644941 tai ville.tihverainen@sata-tennis.fi).

Kannustamme lämpimästi kaikkia innokkaita mukaan kisoihin!

SATA-Tenniksen juhlavuoden hupparit ovat nyt tilattavissa

Tilaa upeat SATA-Tennis hupparit juhlavuoden logolla edulliseen juhlahintaan. Aikuisille ja lapsille omat mallit. Pääset tilaamaan ja tutustumaan huppareihin BidiBadun verkkokaupassa.

Terveisin,

Valmentajat