Vuoden 2020 palkitut Satalaiset

Sata-Tennis palkitsee yleensä joulujuhlan yhteydessä vuoden aikana ansioituneita jäseniä. Korona muutti tätäkin perinnettä. Toivottavasti vain yhtenä vuonna. Julkaisimme vuoden 2020 palkitut poikkeuksellisesti vuonna.

Vuoden U10 juniorit

            

Vuoden 2020 U10 juniorit ovat Aarne Noras ja Iines Pukki. Valinnan perusteena ovat innokkuus harjoitteluun ja kilpailemiseen. Valintaan vaikuttivat myös, että on hyvä kaveri muille pelaajille ja omaa hyvät käytöstavat.

Vuoden Aikuisvalmennettava

Vuoden 2020 aikuisvalmennettava on Elina Nuutinen. Valinnan perusteena on aktiivisuus harjoitteluun ja säännöllinen osallistuminen Sata-Tenniksen tapahtumiin sekä positiivinen ja kannustava asenne.

 

Harri Heliövaara -palkinto

Vuoden 2020 Harri Heliövaara –palkinnon sai Benjamin Laukkoski. Palkinto jaetaan kilpailumenestyksen ja harjoitteluasenteen perusteella 11-20-vuotiaalle kilpapelaajalle.

 

Vuoden Satalainen

Vuoden 2020 Satalainen on Pia Valtanen. Palkinto jaetaan henkilölle, joka on omalla panoksellaan jo pitkän aikaa ollut kehittämässä Sata-Tenniksen toimintaa tai tehnyt merkittävän työn seuran kehittymisen eteen. Palkinto jaetaan vapaaehtoistyöläiselle tai pitkän ajan seurassa toimineelle työntekijälle.