TEHO Sport Tennisliiga jatkuu viikonloppuna – Sata-Tenniksellä neljä ottelua kahdeksaan päivään

Sata-Tenniksen miesten edustusjoukkueen TEHO Sport Tennisliiga ottelut jatkuvat vieraskentällä Smashiä vastaan lauantaina 30.11. Itä-Helsingin derbyä seuraa tiivis kolmen kotiottelun putki. Sata kohtaa Laajasalon Tennishallilla VT:n sunnuntaina 1.12., HLK:n tiistaina 3.12. ja KarTe:n lauantaina 7.12. Tiistaina pelattavan HLK-ottelun yhteydessä vietetään myös seuran perinteistä joulujuhlaa.

Sata-Tenniksen alkukausi on ollut erittäin positiivinen. Takana on kolme pelattua ottelua, joista joukkue on voittanut Tennisliigan ennakosuosikki HVS:n ja sarjanousija TVS:n lukemin 3-1 sekä tasannut pisteet sarjan kestomenestyjä TaTS:n vieraana. Ennen 29.11.-1.12. Tennisliiga kierrosta Sata-Tennis on Tennisliigan sarjataulukossa sijalle kolme. Kuten joukkueen ykköstykki, Harri Heliövaara, summasi Ruutu+:n haastattelussa 10 marraskuuta: alkukausi on ollut erinomainen ja toivon mukaan hyvä vire kantaa runkosarjan loppuun asti. Tämä takaisi myös hyvät lähtökohdat tammi-helmikuussa odottaviin pudotuspeleihin.

Tulevaan otteluruuhkaan Sata-Tennis lähtee hieman muuttuneella kokoonpanolla alkukauteen verrattuna. Esimerkiksi Harri Heliövaara on ansaitulla lomalla palauttelemassa tiukan ammattilaiskauden mukanaan tuoneita rasituksia.

”Ensimmäiset kolme peliä ovat tuoneet positiivista energiaa koko joukkueeseen. Lähdemme jatkamaan hyvällä itseluottamuksella myös tuleviin koitoksiin. Harrin poissaolo on ollut joukkueen sisällä jo pitkään tiedossa, joten se ei ole hetkauttanut valmistautumista. Seuraavat ottelut ovat nyt hieno haaste ja näytön paikka joukkueen muille pelaajille,” kertasi joukkueen kapteeni Roope Kailaheimo tunnelmiaan Itä-Helsingin derbyä edeltävänä iltana.

Tervetuloa kannustamaan Sata-Tennis kohti playoff-pelejä! Jehhh Sata!

Otteluohjelma 30.11.-7.12.

Smash – Sata, la 30.11. klo 17.30, Smash Center ja Ruutu+
Sata – VT, su 1.12. klo 15.00, Laajasalon Tennishallit
Sata – HLK, ti 3.12. klo 18.00, Laajasalon Tennishallit (Huom! Seuran joulujuhlat alkavat jo kello 17.00)
Sata – KarTe, la 7.12. klo 17.00, Laajasalon Tennishallit

Kaikkiin otteluihin on vapaa sisäänpääsy.

Pelaavat kokoonpanot julkaistaan osoitteessa www.tennisliiga.fi pelipäivän aamuna noin kello 9.00. Kaikkien otteluiden reaaliaikainen tulosseuranta on nähtävillä TEHO Sport Tennisliigan Tulosseuranta-välilehdellä.