Sulkapallovalmennusta – miksi kannattaa osallistua?

Sulkapallovalmennusta SATA-Tenniksessä! 
SATA-Tennis on lisännyt  lajivalikoimaansa sulkapallon ja padelin.
Sulkapallovalmentajina SATA-Tenniksessä toimivat koulutetut valmentajat Markus Kolinen ja Marjo Kolinen.
Markukselta kyseltiin yleisistä sulkapalloon ja sen valmennukseen liittyvistä ennakkokäsityksistä.
Miksi mennä sulisvalmennukseen, kun kaikki osaa pelata sulista?
Hyvä kysymys. Usein sekoitetaan ulkosulkis sisäsulkapalloon. Se muuttuukin sisäpelinä ihan toiseksi harrastukseksi.  Siitä tulee intensiivisempää ja hauskempaa. Sulkapallokursseilla tämä selviää vielä paremmin.
Eikös siinä mene helposti nivelsiteet rikki?
Sulkapallossa liikkuminen on helppo oppia. Oikealla askelluksella peli on yhtä turvallista kun muutkin mailapelit. Oikea jalkatyötekniikka opetellaan jo Alkeiskurssilla.
Ei minun kunto riitä?
On totta, että sulkapallo intensiivinen maila peli. Kun opetellaan oikea lyöntitekniikka ja liikkuminen, niin turha hosuminen vähenee ja pelaaminen muuttuu taloudellisemmaksi ja hauskaksi. Niin, ja voihan aina pelata nelinpeliä, joka on sekä hauskaa että riittävän intensiivistä. Eli kaksinpeli ei ole se ainoa vaihtoehto, kun harrastaa sulkapalloa.  Molemmissa kunto kasvaa hienosti.
Ei ole mailoja
Sulkapallo ei ole välineurheilua, mutta tietysti maila tarvitaan Hyvän mailan saa  jo n.70,-Mutta kursseille voi tulla ilmankin mailaa. Laadukkaan vuokramailan saa kätevästi kassalta vuokrattua.
Tervetuloa  mukaan kaikentasoiset pelaajat, alkeista jatkotasolle!  Meiltä löytyy ammattitaitoisia  valmentajia, joilla  löytyy SM-tason menestystä.
Kiinnostuitko? Lisätietoa löydät https://www.sata-tennis.fi/sulkapallo/
Keväällä 2024 SATA-Tennis järjestää sekä alkeis- että jatkokurssit.
Juniorikurssit ovat jo täynnä, mutta aikuisten valmennukseen mahtuu vielä mukaan.  Sulkapallon alkeiskursseilla 2.3. ja  9.3. tai 4.5. ja 11.5. on vapaita paikkoja. Myös sulkapallon jatkotasokurssille, 6.4. ja 13.4., mahtuu vielä mukaan!
Tervetuloa!