Puheenjohtajan kauden 2021-2022 aloitusblogi

Hyvä SATAlainen,

näin uuden tenniskauden 2021-2022 alkaessa ajattelin summata yhteen SATA-Tenniksen mennyttä vuotta ja katsoa mitä uusi valmennus- ja tapahtumakausi tuo tullessaan.

Viime vuosi on ollut meille haasteellinen ja olemme joutuneet tekemään ketteriä peliliikkeitä pandemian varjossa. Olemme kuitenkin samalla hankkineet lisää tunteja valmennuskäyttöömme, päivittäneet strategian seurallemme sekä panostaneet valmentajien koulutukseen. Kaiken tarkoituksena on mahdollistaa unohtumattomia tennishetkiä jäsenillemme laadukkaan tennisvalmennuksen parissa.

Laatua seuramme työssä ei saa koskaan unohtaa, joten olemme valmistautuneet Tähtiseura-statuksen varmistamiseen tulevan syyskuun auditointitapahtuman palautekeskustelussa. Kaikkea ei voi havainnoida itse, siksi on hyvä, että ulkopuoliset auditoijat tarkastavat asioidemme tilan ja saamme kullanarvoista palautetta, kuinka voimme tehdä seurastamme vielä paremman.

Olemme saaneet myös lisävahvistuksia valmentajakaartiin; Nadja Teräväinen ja Jukka Tanninen ovat mainio lisä jo erinomaiseen valmentajaryhmäämme. Tervetuloa Nadja ja Jukka!

Kaikki ei voi tietenkään olla ihan timanttia heti ja lisääntyneen tennisvalmennuskysynnän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet myös sanomaan, ettemme voi ottaa kaikkia halukkaita valmennusryhmiimme tai emme voi lisätä valmennuskertojen lukumäärää viikossa. Pahoittelut tästä! Helpotusta on kuitenkin luvassa jo keväällä 2022, jolloin uusi halli valmistuu yhden tenniskentän, yhden padelkentän ja kahden sulkapallokentän kombinaationa. Ennakoitu valmistumisaika on noin helmikuu. Pyrimme tuolloin lisäämään valmennustamme niin tenniksessä, padelissa kuin sulkapallossakin.

2021 on SATA-tenniksen 40-vuotisjuhlavuosi. No korona on vienyt hiukan hohtoa tältä, mutta kesäkuussa pystyimme järjestämään mukavan tilaisuuden ulkona ja varmasti syksyllä tilanteen salliessa lisää on tiedossa. Joulukuussa seuramme järjestää SM-kisat, joten pääsemme seuraamaan huipputennistä Laajasalossa.

SATA:n miesten edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla tasolla kaudella 2021-2022. Joukkueen kokoonpano julkistetaan myöhemmin – seuraa SATA:n kanavia! Tule kannustamaan SATAa kotiotteluihin hallille – koronaohjeistusten mukaisesti!

Aikasempina vuosina olemme kyenneet tarjoamaan jäsenillemme vapaaksi jääneitä kenttiä vuokrattavaksi omaan käyttöön. Tänä vuonna on tarjolla vain kolme vuoroa. Seuraa sähköpostiasi. Lähetämme piakkoin lisätietoa vapaista kentistä. Ne vuokrataan kolmelle nopeimmalle kyseiseen sähköpostiviestiin vastanneille.

Toivotan teille kaikille tenniksen täyteistä uutta kautta 2021-2022!

Tennisterveisin,

Jukka