Kuukausitiedote

Kuukausitiedote

Hei,
Kevätkausi on ollut hyvin rikkonainen ja valitettavasta toimintamme on alakouluikäisiä lukuun ottamatta toistaiseksi tauolla. Onneksi kevät on jo pitkällä ja ulkokausi lähestyy. Hallin ulkokentät ovat käytössä ja ulkopadelkenttä on avattu. Kesän valmennukset ja kurssit ovat keränneet runsaasti osallistujia, joten kannattaa pian ilmoittautua mukaan kesän kivoimpiin treeneihin. Ennen kesää kannattaa ehdottomasti hankkia seuran hieno juhlavuoden huppari itselle, kaverille tai vaikka koko perheelle!

SATA-Tenniksen juhlavuoden hupparit ovat nyt tilattavissa
Tilaa upeat SATA-Tennis hupparit juhlavuoden logolla edulliseen juhlahintaan. Aikuisille ja lapsille omat mallit. Pääset tilaamaan ja tutustumaan huppareihin BidiBadun verkkokaupassa.

Ulkokentät ovat auki
Tennishallin sisäkenttien ollessa kiinni on kaikkien mahdollista varata vuoroja hallin ulkokentille. Tennis- ja padelvuoroja pääset varaamaan hallin varausjärjestelmän kautta. Tunnukset järjestelmään saat hankittua hallin asiakaspalvelun kautta: asiakaspalvelu@laajasalontennishallit.fi

Kesän tennisvalmennustoiminta
Sata-Tenniksessä on katseet käännetty kesää kohti!
Ilmoittautuminen kesäleireille ja –valmennukseen on avattu.
Suositut, liikunnalliset kesäleirit lapsille ovat kesä- ja elokuussa. Leirin hintaan kuuluu leiripaita, lounas ja vakuutus. Päivän päätteeksi on mahdollisuus jäädä lapsiparkkiin.
Nuorille on valmennusta iltapäivisin.
Aikuisille on intensiivikursseja alkeis- ja jatkotasolla kesä- ja elokuussa. Lisäksi valmennusta kerran tai kaksi viikossa kesä-, heinä- ja elokuussa.
Koronatilannetta on vaikea ennustaa, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Viime vuoden koronakesän leirit ja valmennukset onnistuivat hienosti tarkalla suunnittelulla viranomaisohjeita noudattaen – oli kaikkien aikojen osallistujaennätys!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Kesän suositut padelkurssit kesä- ja elokuussa
Suuressa suosiossa oleva padel on nyt osa SATA-Tenniksen kesätoimintaa. SATA-Tennis järjestää Padelkursseja kesäkuussa viikoilla 23–25 ja elokuussa viikoilla 31 ja 32. Padelkursseilla pelataan kolmena arki-iltana aina 1,5 tuntia kerrallaan. Ilmoittaudu mukaan kotisivujemme kautta.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Kesäkuun pelitapahtumat junioreille
Sata-Tennis järjestää kesäkuussa Laajasalossa kotihallillaan kaksi kilpailua lapsille ja nuorille! Kilpailut ovat hyvä mahdollisuus ottaa seuraava askel MM-tourilta ja Junior Tourilta, ja tutustua tenniksen kilpailumaailmaan tutussa ympäristössä tuttujen valmentajien johdolla!

Tykkimäki Tour 12.6
Kilpailu sopii hyvin seuran sisäistä MM-Touria pelaaville pelaajille! Minitennis pelataan softis-pallolla ja minitenniskentällä ja Miditennis oranssilla pallolla ja oranssin pallon kentällä.
Sarjat:
Minitennis tytöt (2011-syntyneet ja nuoremmat)
Minitennis pojat (2011-syntyneet ja nuoremmat)
Miditennis tytöt (2010-syntyneet ja nuoremmat)
Miditennis pojat (2010-syntyneet ja nuoremmat)
Kilpailuun päästäkseen pelaajalla täytyy olla luotuna tunnukset tennisässään, mutta lisenssiä pelaaja ei tarvitse.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Ohjeet rekisteröitymiseen
Lisätietoja kilpailusta ja sen soveltumisesta lapsellenne saatte myös Annikalta (p. 0443380194 tai annika.haninen@sata-tennis.fi).

Nuorten harrastekisat by SATA 19.6-20.6
Kilpailu sopii hyvin seuran sisäistä Junior touria pelaaville pelaajille!
Nuorten harrastekisat tarjoavat matalan kynnyksen kilpailumuodon nuorille ja yli 10-vuotiaana kilpailemisen aloittaville. 12-vuotiaiden sarjat pelataan vihreän täplän pallolla ja 14-vuotiaiden sarjat kovalla pallolla.
Sarjat:
Tytöt 12 (2009-syntyneet ja nuoremmat)
Pojat 12 (2009-syntyneet ja nuoremmat)
Tytöt 14 (2007-syntyneet ja nuoremmat)
Pojat 14 (2007-syntyneet ja nuoremmat)
SATA-Tenniksen jäsenet pääsevät kilpailuun mukaan puoleen hintaan. Kilpailumaksun puolikas palautetaan kilpailun jälkeen.
Kilpailuun päästäkseen pelaajalla täytyy olla luotuna tunnukset tennisässään ja voimassa oleva kilpailulisenssi. Juniorilisenssin hinta 2010 syntyneille ja vanhemmille on 20 euroa.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Ohjeet rekisteröitymiseen
Lisätietoja kilpailusta ja sen soveltumisesta lapsellenne saatte myös Villeltä (p. 0445644941 tai ville.tihverainen@sata-tennis.fi).
Kannustamme lämpimästi kaikkia vähänkään innokkaita mukaan kisoihin!

Juhlatapahtuma 19.6
SATA-Tennis järjestää jäsenilleen kesällä 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kesätapahtuman. Tarkempi aikataulu ja tapahtuman sisältö selviävät pian. Laita päivämäärä muistiin ja nähdään kesäkuussa!

Liikkarin 2021-2022 ilmoittautuminen on käynnissä
Liikkari on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, eikä edellytä aiempaa liikuntataustaa tai omien välineiden hankintaa. Liikkari sopii myös jo valmennuksessamme oleville lisäharjoituskerraksi. Liikkarissa pelataan joka päivä noin tunti tennistä ja liikutaan tunti monipuolisesti pelien ja leikkien parissa.
Liikkari järjestetään joka arkipäivä klo 13:00-15:00 Laajasalon Tennishalleilla. Liikkariin voi osallistua 1 – 5 kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti sitoutumalla tiettyihin viikonpäiviin. Osallistumispäiviä voi tarkentaa elokuussa koulujen lukujärjestysten selvittyä. Hinta määräytyy osallistumiskertojen lukumäärän mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä liittyy Sata-Tenniksen jäseneksi.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot
Terveisin,
Valmentajat