Joulukuun jäsentiedote

Moikka,

Syyskausi on mennyt nopeasti ja paljon on ehditty tennistä pelata. On mahtava huomata, miten seuramme toiminta on monipuolistunut ja kaiken ikäisiä ja tasoisia pelaajia on runsaasti. Panostamme jatkuvasti kaikkien seuran osa-alueiden kehittämiseen, jotta voimme tarjota yhä laadukkaampaa valmennusta kaikille jäsenillemme.

Lukuisat sarjajoukkueemme ovat aloittaneet kautensa ja miesten liigajoukkueemme Harri Heliövaaran johdolla on tarjonnut hienoja ja jännittäviä otteluita jäsentemme iloksi. Seuran sisäiset tapahtumat ovat kaikki olleet täynnä ja pyrimme jatkossa lisäämään varsinkin junioreiden tapahtumien kapasiteettiä, jotta kaikki innokkaat mahtuisivat mukaan.

Uudet kotisivumme (www.sata-tennis.fi) ovat avautuneet ja niiden sisältöön kannattaa ehdottomasti tutustua. Kotisivuiltamme löytyy kaikki pysyvä tieto ja lisäksi tulevat tapahtumat ja tuoreimmat uutiset. Sosiaalisen median puolelta tavoitat meidät Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Valmennuskausi jatkuu meillä 22.12 asti ja ryhmät jatkuvat auttomaattisesti samoina taas 7.1 alkaen. Jos haluat lopettaa valmennuksessa käymisen vuodenvaihteessa, niin ilmoita siitä vastuuvalmentajalle 15.12 mennessä.

Vastuuvalmentajat

Juniorivastaava (11-18-vuotiaat): ville.tihverainen@sata-tennis.fi

U10 vastaava (10-vuotiaat ja nuoremmat): annika.hanninen@sata-tennis.fi

Aikuisvastaava: olli.penttila@sata-tennis.fi

Joulukuun Tapahtumat:

Junior Tour 13.12 Ilmoittautumiset: www.tennisclub.fi/pelaaja

Teho Sport tennisliigan kotiottelut

Sata vs GT 21.11 klo 17.00 Laajasalo

Sata vs Smash 5.12 klo 17.00 Laajasalo

 

Terveisin,

Valmentajat