Uudet valmentajat esittäytyvät – Nadja Teräväinen

Esittelyssä uusi mieletön Liikkari ja U10 -vastaavamme Nadja Teräväinen.
Tervetuloa mukaan!

Valmennusfilosofiasi kiteytettynä yhteen lauseeseen?

Valmennus filosofiani perustuu sisäiseen motivaatioon, monipuolisuuteen, tavoitteellisuuteen, yhdessä tekemiseen huomioiden jokaisen valmennettavan yksilöllinen kehitys.

Työ/Tennis/Urheilu/Valmennustaustasi?

Urheiluvalmentaja/lastenhoitaja. Aikuisiällä tennis ensin harrastemielessä, myöhemmin innostus/intohimo lajia kohtaan on seurannut valmentamiseen ja sitä kautta seuratoimintaan mukaan. Muut urheilulajit: Yleisurheilu, taitoluistelu.

Mikä on parasta tennisvalmennuksessa?

Parasta tennisvalmennuksessa on innostaa lapsi liikkumaan, pelaamaan, ajattelemaan.. Nähdä tennis monipuolisena pelinä.. Motivoivat/kannustavat työkaverit. Nähdä lapsen innokkuus myös kisailemaan.. ja yrittämään parhaansa. Tennis on monipuolinen laji niin erilaisten taitojen oppiminen on tärkeää jo pienestä pitäen.

Odotukset työhösi SATA:ssa?

Toiveeni SATA:ssa olisi päästä kehittämään itseäni valmentajana. SATA:n kehitys seurana on minulle myös erityisen tärkeää. Yhteenkuuluvuuden tunne ja yhdessä eteenpäin motivoivat!! yhteiset tapahtumat/ koulutukset.. ja kokeneempien valmentajien mentorointiapu on erityisen tärkeää.. informaation kulku.. ajan tasalla pysyminen.

Intohimosi elämässä?

Intohimoni elämässä on Urheilu, tennis, kisamaailma

Terveiset valmennettaville?

Tennis on haastava mutta monipuolinen laji. Fyysisesti ja psyykkisesti kehittävä laji. Ajattelu ja matemaattiset taidot kehittyvät myös samalla 🙂. Innokkaat Urheilun taitajat mukaan lajin pariin! Sinnikkyys on tärkeä osatekijä tenniksessä. Kilpailemaan vaan rohkeasti! Virheet vievät eteenpäin (niistä opitaan) ja parasta on kehittyminen 😇.

Miten on lähtenyt syyskausi liikkeelle?

Syyskausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle.. Alku on ollut haastava, opetella kaikki uusi ja uudet ryhmät. Mutta hauskaa on ollut ja hyvät mentorit apuna 😊.
Nadja Teräväinen