Tennisliiga kausi alkaa lauantaina kotiottelulla – Heliövaara, Niklas-Salminen ja Virtanen joukkueiden kokoonpanoissa!

Sata-Tenniksen miesten TEHO Sport Tennisliiga kausi 2020-2021 pyörähtää käyntiin lauantaina 30.10. kello 17.00 Laajasalon Tennishallilla. Kotijoukkueen vieraaksi saapuu hallitseva suomenmestari HVS-Tennis.

Otteluparissa nähdään useita pelaajia aivan Suomen terävimmältä huipulta. Sata-Tenniksen kokoonpanoon on nimetty Harri Heliövaara ja HVS-Tennistä edustavat Otto Virtanen sekä Patrik Niklas-Salminen. Kaikki tuttuja Suomen Davis Cup -maajoukkueesta. Pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9.00 Tennisliigan kotisivuilla ja ottelut alkavat siis kello 17.00.

Seura tarjoaa vapaan sisäänpääsyn ja järjestää ylimääräistä katsomotilaa

Seura haluaa mahdollistaa jäsenistölleen erinomaisen mahdollisuuden päästä seuraamaan huipputennistä paikan päällä. Tästä syystä otteluun on poikkeuksellisesti vapaa sisäänpääsy.

Lisäksi otteluun on järjestetty ylimääräistä katsomotilaa, jotta yleisö mahtuu seuraamaan ottelua turvallisesti ja siten, että tapahtuma pystytään järjestämään voimassa olevat alueelliset koronatilanteeseen liittyvät suositukset ja rajoitukset huomioiden. Otteluita pelataan samanaikaisesti kentällä D (katsomopaikkoja yläkerran parvella ja E-kentällä) ja kentällä A (käytössä yläkerran istuma- ja seisomapaikat).

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä ja huomioithan turvavälejä koskevat ohjeistukset sekä sen, että maskin käyttö on katsomotiloissa pakollista yli 15-vuotialle. Tapahtuman toimitsijat voivat tarvittaessa rajoittaa yleisömäärää.

Ennakkotunnelmat

Sata-Tennis on tuottanut joukkueesta videoesittelyt, joita on keskiviikon ja torstain aikana julkaistu seuran Twitter -tilillä. Pääset katsomaan videot joko tästä linkistä tai kotisivujen etusivun alalaidassa olevasta Twitter -feedistä. Tennisliiga ennakoinnin ohella pelaajat pääsevät kertomaan myös muun muassa muistojaan juniorivuosilta. Harri Heliövaara jakaa esimerkiksi omia kokemuksiaan pallopoikana toimimisesta sekä ketä seuran pelaajaa hän juniorina fanitti. Roope Kailaheimo puolestaan valottaa Sata-Tenniksen tavaramerkiksi muodostuneen Jehh -huudahduksen historiaa ja merkitystä.

Torstai-iltaan mennessä videot on julkaistu myös joukkueen uusista vahvistuksista eli Mikko Rouvalasta ja Juuso Ojasesta sekä monille ennalta tutummista Ilja Orresta ja, seuran puheenjohtaja, Jukka Kervisestä. Ennen lauantaina pelattavaa kotiottelua videot julkaistaan myös vielä Konsta Korpelasta ja Olli Penttilästä.

Aikataulu ja joukkueiden kokoonpanot

Otteluohjelma

Kenttä D klo 17.00: Harri Heliövaaran kaksinpeli

Kenttä A klo 17.00: toinen kaksinpeli

Kenttä D noin klo 18.30: nelinpeli (Harri Heliövaara pelaa myös nelinpeliä)

Kenttä A noin klo 18.30: kolmas kaksinpeli

Kokoonpanot

Sata-Tennis: Harri Heliövaara, Juuso Ojanen, Mikko Rouvala, Ilja Orre, Konsta Korpela, Olli Penttila ja Roope Kailaheimo (kapteeni)

HVS-Tennis: Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Leevi Säätelä, Aleksi Löfman, Aleksi Tuukkanen, Aaro Pöllänen ja Saku Siivonen (kapteeni)

Pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9.00 Tennisliigan kotisivuilla osoitteessa www.tennisliiga.fi. Samassa osoitteessa on myös mahdollisuus seurata tilanteita reaaliaikaisesti tapahtuman aikana.

Sata-Tennis pelaa Tennisliigaa myös sunnuntaina. Joukkue matkaa vieraspisteet mielessään Espoon Laaksolahteen, jossa se kohtaa Espoon Tennisseuran kello 13.00 alkaen.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta viikonlopun molempiin otteluihin! Jehh Sata!!!

Takarivissä vasemmalta: Mikko Rouvala, Harri Heliövaara, Ilja Orre ja eturivissä vasemmalta: Juuso Ojanen, Konsta Korpela