Kuukausitiedote

Kuukausitiedote

Valmennus ja tapahtumat

Valmennustoimintamme jatkuu toistaiseksi ja seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita. Kaikki tapahtumat ja kilpailut hallilla on peruttu ainakin maaliskuun loppuun saakka.
Viikoittainen tennisvalmennus tuo meille kaikille iloa ja energiaa muuten haastavana ajanjaksona. Kevään aikana olemme harjoitelleet monipuolisesti tenniksen teknisiä ja taktisia lajitaitoja. Pääpainopisteenä on ollut takakenttäpeli ja pisteen aloittaminen. Nämä taidot antavat kaikille hyviä työkaluja omatoimiseen pelaamiseen, joten suosittelemme kaikille kivoja pelejä kavereiden tai perheenjäsenten kanssa. Jatketaan yhdessä vastuullista ja laadukasta harjoittelua ja nautitaan kivoista hetkistä kentällä!

Korona ohjeet

Nyt on erittäin tärkeää, että me kaikki noudatamme ohjeita. Hallin puolelta tuli toive, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät maskia määräysten mukaisesti.
Alla on vielä aiemmin lähetyt, voimassa olevat ohjeet.
Noudatathan seuraavia ohjeita, jotta voimme jatkaa tennisharrastusta:
• kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät maskia, paitsi itse urheilusuorituksen aikana

• pidetään 2 metrin turvaetäisyys
o huomioitava erityisesti kentälle tultaessa ja poistuessa sekä portaiden käytössä

• saavutaan tunnille juuri ennen tunnin alkua

• poistutaan heti tunnin päätyttyä

• ei saateta lapsia sisälle saakka

• odotetaan lapsia ulkona

• täytetään vesipullot jo kotona

• ei tulla sairaana, oireisena tai karanteenin alaisena hallille

• noudatetaan THL:n matkustuskaranteeneja

• huomioidaan hallin määräykset:
o turha oleskelu hallilla on kielletty
o kahvila on suljettu, mutta tuotteita voi ostaa mukaan
o suihku- ja saunatilat ovat suljettu
o vältetään pukuhuoneiden käyttämistä
o noudatetaan mahdollisia uusia kulkuohjeita kentille.
o lisätietoja: www.laajasalonpalloiluhallit.fi

Sata Tenniksen Youtube -kanava on avattu

Olemme kevään aikana julkaisseet erilaisia haasteita ja pelejä seuramme Youtube -kanavalla. Kanavalta löydät tekniikkavinkkejä, treenipelejä, fysiikkatreenejä ja paljon muuta. Julkaisemme kanavalla uutta materiaalia viikoittain, joten ota kanava seurantaan.

Linkki Satan Youtube -kanavaan

Kesän valmennustoiminta

Sata-Tenniksessä on katseet käännetty kesää kohti!
Ilmoittautuminen kesäleireille ja –valmennukseen on avattu.
Suositut, liikunnalliset kesäleirit lapsille ovat kesä- ja elokuussa. Leirin hintaan kuuluu leiripaita, lounas ja vakuutus. Päivän päätteeksi on mahdollisuus jäädä lapsiparkkiin.
Nuorille on valmennusta iltapäivisin.
Aikuisille on intensiivikursseja alkeis- ja jatkotasolla kesä- ja elokuussa. Lisäksi valmennusta kerran tai kaksi viikossa kesä-, heinä- ja elokuussa.
Koronatilannetta on vaikea ennustaa, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Viime vuoden koronakesän leirit ja valmennukset onnistuivat hienosti tarkalla suunnittelulla viranomaisohjeita noudattaen – oli kaikkien aikojen osallistujaennätys!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Liikkari 2021-2022

Liikkari on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, eikä edellytä aiempaa liikuntataustaa tai omien välineiden hankintaa. Liikkari sopii myös jo valmennuksessamme oleville lisäharjoituskerraksi. Liikkarissa pelataan joka päivä noin tunti tennistä ja liikutaan tunti monipuolisesti pelien ja leikkien parissa.
Liikkari järjestetään joka arkipäivä klo 13:00-15:00 Laajasalon Tennishalleilla. Liikkariin voi osallistua 1 – 5 kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti sitoutumalla tiettyihin viikonpäiviin. Osallistumispäiviä voi tarkentaa elokuussa koulujen lukujärjestysten selvittyä. Hinta määräytyy osallistumiskertojen lukumäärän mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä liittyy Sata-Tenniksen jäseneksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Sata-Tennis pipot

Satan huippuhienot pipot myynnissä hallin kassalla jäsenhintaan, 15 €! HUOM! Pipoja rajoitettu määrä!