Tennisliiga jatkuu, Sata-Tennis vs. Smash-Kotka lauantaina klo 17.00 Laajasalossa

Miesten edustusjoukkue palaa TEHO Sport Tennisliiga otteluiden pariin taas lauantaina 12.1. kello 17.00. Ottelu pelataan Laajasalossa ja vastaan asettuu Smash-Kotka.

Joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista asetelmista. Sata on Laajasalolaisten harmiksi jumittunut useiden loukkaantumisten ja tiukkojen tappioiden saattelemana putoamiskamppailuun. Smash-Kotka puolestaan porskuttaa sarjan kolmannella sijalla kohti kuuden joukkueen pudotuspelejä. Edellisvuosina Sata on kuitenkin ollut vaikeasti voitettava vastustaja vierailijoille. Kolmen edellisen kauden osalta Sata on voittanut 12 yksittäisestä kaksin- ja nelinpeli ottelusta peräti yhdeksän.

Joukkueen ykköspelaaja Harri Heliövaara ja kapteeni Roope Kailaheimo tavoitettiin torstaina Talin Tenniskeskuksesta nelinpeliharjoituksista. Molemmat toivovat suurilukuista yleisöä kannustamaan joukkuetta. ”Tilanne ei ole helppo, mutta kaikki on edelleen säilymisen kannalta omissa käsissä. Olemme perinteisesti olleet vahvoja kotikentällä ja näin varmasti myös lauantaina,” kertasi Roope tunnelmiaan. ”Lauantaina on taas hieno mahdollisuus päästä seuraamaan huipputennistä kotihallilla. Nyt, kun ottelussa on vielä huikeat panoksetkin niin kannattaa ehdottomasti tulla paikalle. Kotiyleisön tuesta on iso apu koko joukkueelle,” jatkoi Harri.

Ottelun pelaavat kokoonpanot julkistetaan perjantaina 11.1. noin kello 15.00. täällä. Koko kierroksen ennakko on puolestaan luettavissa täällä. Sata-Tenniksen runkosarjan päätösottelu pelataan niin ikään Laajasalossa, lauantaina 26.1. kello 17.00 paikalliskilpailija Smashiä vastaan.

Sata – Smash-Kotka otteluun on seuran joukkuetta tukeva lippumaksu aikuiset 10€, alle 18v ilmaiseksi. Lippuja myydään ennakkoon tänään torstaina ja huomenna perjantaina hallin kassalta. VARAA KÄTEISTÄ. Ennakkoon ostaessa on voimassa tarjous 2 lippua yhden hinnalla (10€). Lauantaina liput 10€ aikuiselta ja alle 18 vuotiaat ilmaiseksi.

YEHH, tervetuloa kannustamaan kotijoukkuetta voittoon!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail