Sata-Tennis liittyi Suomen Padelliitton jäseneksi

Sata-Tennis päätti 11.12.2018 järjestetyssä syyskokouksessa laajentaa lajivalikoimaa ottamalla toiseksi lajiksi padelin. Samalla seura liittyy Suomen Padelliiton jäseksi. Tämä tarkoittaa Sata-Tenniksen jäsenelle mahdollisuutta osallistua Padelliiton järjestämiin kilpailuihin.

Sata-Tennis oli ensimmäisen kerran edustettuna kansallisissa kilpailuissa jo menneenä viikonloppuna. Roope Kailaheimo osallistui Vantaan Porttipuistossa pelattuun Finnish Tour 1.osakilpailuun yhdessä Kaj Swanljungin kanssa. “Padel on erittäin hauska ja sosiaalinen pallopeli, joka toimii myös mukavana oheislajina tennikselle. Erityisesti volleyt ja pelinlukutaito kehittyvät varmasti. Ei muuta kuin kokeilemaan, kehittymään ja kilpailemaan,” kertoi Roope.

Mikäli haluat osallistua vuonna 2019 Padelliiton kilpailuihin ja samalla valita tenniksen ohessa lajiksi padelin, niin ilmoita halukkuutesi sähköpostilla osoitteeseen info@sata-tennis.fi Jäsenmaksu aikuisille tennispelaajille on 55 € ja lapsille 25€. Halutessaan voi ottaa padelin rinnakkaislajiksi, jolloin aikuisten jäsenmaksu on 65€ ja lasten 30€.

Lisätietoa Padelliiton toiminnasta (mm. kilpailuista) löytyy osoitteesta www.padel.fi Sata-Tenniksen omasta padeliin liittyvästä toiminnasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail