Sata-Tenniksen Tennisliiga ottelut jatkuvat Tampereella isänpäivänä

Sata-Tenniksen miesten edustusjoukkueen TEHO Sport Tennisliiga ottelut jatkuvat isänpäivänä Tampereella. Sata-Tennis kohtaa sarjan kolmannessa ottelussaan Tampereen Tennisseuran (TaTS). Lokakuussa pelatulla avauskierroksella Sata-Tennis otti riemukkaat 3-1 voitot HVS-Tenniksestä sekä TVS-Tenniksestä. TaTS on kerännyt samat kuusi pistettä kolmesta pelaamastaan ottelusta, kun plakkarissa on 3-1 voitto VT:sta, 2-2 tasapeli TVS-Tenniksen kanssa sekä 1-3 tappio HLK:lle.

Edellisellä Tennisliiga kaudella 2018-2019 Sata ja TaTS tasasivat pisteet Laajasalossa pelatussa ottelussa. Odotettavissa on jälleen varmasti erittäin tasainen pelipäivä. Tällä kertaa Tampereen Tenniskeskuksella. “Joukkue on lähdössä positiivisin mielin Tampereelle. Meillä on takana onnistunut avausviikonloppu, jossa saimme kokea onnistumisia laajalla rintamalla. Huomenna jatketaan samalla taistelutahdolla ja itseluottamuksella,” kertaa Satan kapteeni Roope Kailaheimo joukkueen tuntemuksia ottelua edeltävänä päivänä.

Kotijoukkue TaTS on mielenkiintoinen yhdistelmä nuoruuden intoa ja kokeneita konkareita. Viime vuosista poiketen päävastuun ovat alkukaudesta kantaneet nuoret eli alle 20-vuotiaat Roni Rikkonen, Aleksi Löfman sekä Peetu Pohjola. Kokeneet vastuunkantajat Lauri Kiiski, Tero Vilen ja Martin Rämmal on pidetty toistaiseksi kannustusjoukoissa. Paluumuuttaja HVS-Tenniksestä, Ristomatti Lanne, teki puolestaan paluun TaTS:iin ja pelaavaan kokoonpanoon lauantaina 9.11.

Sata-Tenniksen viikonlopun kokoonpanoon on nimetty lokakuun avauskierrokselta tuttu miehistö. Harri Heliövaara, Marcus Stenfors, Iiro Vasa, Roope Kailaheimo, Lauri Mäkikalli, Mikael Vollbach ja Ilja Orre (nelinpeli).

Ottelu alkaa Tampereen Tenniskeskuksella klo 12.00. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. Lisäksi ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä myös ruutu+ -palvelussa. Pelaavat kokoonpanot julkaistaan täällä sunnuntai-aamuna noin kello 9.00. Jehh Sata!!!

Lisätietoa Tennisliigasta, mukaan lukien kierrosennakko, osoitteesta www.tennisliiga.fi


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail