Sata-Tenniksen naisille 3-0 voitto, miehet karsivat Tennisliiga paikasta maaliskuussa

Sata-Tenniksen edustusjoukkuiden lauantai-ilta Laajasalossa oli kaksijakoinen. Naiset ottivat upean 3-0 voiton 2.divisioona ottelussa Smash 4 vastaan. Miehet puolestaan hävisivät Smashille 0-4 TEHO Sport Tennisliigassa.

Sata-Tenniksen naisten edustusjoukkue jatkoi siis positiivisia esityksiä naisten 2.divisioonassa. Voitolla joukkue vahvisti asemiaan lohkon kakkospaikalla ja säilytti mahdollisuuden jopa lohkovoittoon, joka oikeuttaisi paikkaan 1.divisioonan karsinnoissa. “Aamu, Alexandra ja Cristina pelasivat tänään hyvät ottelut alusta loppuun, joten oli helppo päivä jakaa ohjeita penkillä. Vielä yksi ottelu jäljellä Tuusulan Tennisseuraa vastaan. Lähdetään siihen taistelemaan hyvillä mielin ja toivotaan, että saadaan myös mukavasti yleisöä kannustamaan joukkuetta Laajasaloon lauantaina 16.2.,” kertoi joukkueen kapteeni Olli Penttilä tunnelmiaan otteluiden tauottua. Ottelun tulokset ovat nähtävissä täällä ja sarjataulukko täällä.

Miesten joukkueella ei puolestaan ollut tänään paras päivä Smashiä vastaan. Hyvästä taistelusta huolimatta joukkueen oli tyytyminen 0-4 tappioon. Tällä kertaa onni oli kuitenkin myötä, sillä TaTS:n puhdas 4-0 voitto PVS:sta säilytti toiveet sarjapaikan säilyttämisestä edelleen elossa. “Harmittavasti tiukat paikat kääntyivät tänään vastustajalle, mutta onneksi oljenkorsi sarjapaikan säilyttämisestä säilyi edelleen elossa TaTS – PVS tuloksen myötä. Positiivista päivässä oli myös Iiro Vasan vahva debyytti joukkueessa. Vastaavalla taistelulla voittoja on varmasti luvassa jatkossa,” kommentoi joukkueen nelinpeli spesialisti Ilja Orre. “Nyt on hyvää aikaa parsia joukkue taas hyvään iskuun. Tänäänkin oli taas haasteellista saada terveitä pelaajia kentällä, mutta onneksi pisteet edellisistä otteluista riittivät pitämään meidät kuivilla,” jatkoi joukkueen kapteeni Roope Kailaheimo. Ottelun tulokset ovat nähtävissä täällä. Tennisliigan kierrosraportti puolestaan luettavissa täällä.

Joukkueen ottelut jatkuvat 15.-17.3. pelattavassa karsintaottelussa 1.divisioonan toiseksi tai kolmanneksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Tällä hetkellä 1.divisioonaa johtaa Smash-Kotkan 2 joukkue. Se ei kuitenkaan ole oikeutettu sarjanousuun tai karsintapaikkaan, koska seuran edustusjoukkue pelaa jo Tennisliigassa. Jos siis Kotka säilyy sarjan kärkikaksikossa niin Sata kohtaa karsintaottelussa 1.divisioonan kolmanneksi sijoittuneen joukkueen. 1.Divisioonan sarjataulukko on nähtävissä täällä. Sarjan päätöskierros pelataan 16.2., jonka jälkeen selviää Satan karsintavastustaja ja myöhemmin myös tarkka pelipäivä sekä -paikka.

Kiitos kaikille paikalle saapuneille kannattajille! Seuraavan kerran jännittäviä pelejä on luvassa 8.-10.2., kun Laajasalon Tennishallilla pelataan Luokkamestaruussarjan D-luokan 1.osakilpailu. Kaikissa muissa sarjoissa paitsi miesten kaksinpelissä on vielä tilaa. Ei muuta kuin ilmoittautumaan mukaan täältä!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail