SATA LIIKKARI

Tennistä ja mielekästä tekemistä koululaisten iltapäiviin! 

Alakouluikäisten lasten tulisi suositusten mukaan liikkua päivittäin kaksi tuntia monipuolisesti. Sata-Tennis haluaa olla mukana tekemässä merkittävää työtä lasten liikunnan edistämiseksi. Sata-Tenniksen liikkari on 1.- 4. luokkalaisille tarkoitettua Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa iltapäivätoimintaa.

Liikkarissa pelataan joka päivä noin tunti tennistä ja liikutaan tunti monipuolisesti pelien ja leikkien parissa. Liikkari on mainio tapa aloittaa tennisharrastus ja se sopii myös jo tennisvalmennuksessamme oleville lisäharjoituskerraksi. Liikkarilaisilla on mahdollisuus osallistua seuran yhteisiin tapahtumiin, kuten MM-tourille.

Liikkari järjestetään joka arkipäivä klo 13:00-15:00 Laajasalon Tennishalleilla. Liikkariin voi osallistua 1-5 kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti sitoutumalla tiettyihin viikonpäiviin. Hinta määräytyy osallistumiskertojen lukumäärän mukaan. Osallistujia on 10-20/päivä. Ohjaajina toimivat Sata-Tenniksen ammattivalmentajat.

1 kerta/viikossa: 30 €/kk

2 kertaa/viikossa: 30 €/kk

3 kertaa/viikossa: 40 €/kk

4 kertaa/viikossa 50 €/kk 

5 kertaa/viikossa 50€/kk 

Liikkarin hintaan ei kuulu välipalaa, mutta hallin kahviosta löytyy pientä välipalaksi sopivaa. Mukaan voi ottaa myös omat eväät.
 
Kevään 2020 liikkariin on muutamia vapaita paikkoja. Kysymykset ja ilmoittautumiset Annikalle. 
 
Kaudella 2020-2021 järjestämme liikkarin joka arkipäivä.
 
Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tenniskerhoon(Laajasalon Palloiluhalleilla)

Ilmoittaudun kerhoon päiville:

* merkityt ovat pakollisia

 
Lisätiedot: 
 
Annika Hänninen
annika.hanninen@sata-tennis.fi
p. 044-3380194 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail