Puheenjohtajan tervehdys

Hyvä Satalainen,

Koronavirus on saanut maailman sekä Suomen poikkeustilaan ja emmekä mekään Sata-Tenniksessä voineet välttyä tältä vaikealta tilanteelta. Suomen valtioneuvoston ja Suomen Tennisliitto ry:n linjausten mukaan seura on keskeyttänyt valmennustoimintansa 18.3. alkaen ja keskeytys tulee jatkumaan ainakin 13.5. asti. Lisäksi kunnioitamme valtiovallan suositusta pitää urheilupaikat kiinni osin omistamamme halliyhtiön kautta, jotta koronan leviämiselle annetaan mahdollisimman vähän hetkiä – social distancing.

Harjoitusmaksut

Lähes kaikkien valmennustoiminnassamme mukana olevien pelaajien (aikuisvalmennus, juniorivalmennus) harjoitusmaksut on laskutettu 17. 3. asti. Laskutus tullaan keskeyttämään 18. 3. alkaen, joten näiltä edellä mainituilta valmennusryhmiltä ei tulla perimään harjoitusmaksuja keskeytyksen ajalta 18.3. lähtien.

Tilanne ei siis vaadi harjoitustoiminnassa mukana olevilta minkäänlaisia toimia tällä hetkellä. Irtisanoutumiset valmennuksesta eivät ole tarpeellisia, mutta jos laskutus tai tilanne muuten herättävät kysymyksiä, niin olethan yhteydessä info@sata-tennis.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian, mutta toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tämän erikoisen tilanteen johdosta.

Tietenkään seuramme kassatilanne ei ole pohjaton, koska seuramme tavoite ei ole tehdä voittoa vaan laadukasta tennisvalmennusta ja muita mieleenpainuvia tennishetkiä teille satalaisille. Jos joku haluaa tukea seuramme taloutta, otamme mielellään vastaan lahjoituksia tai valmennusmaksuja keväältä ilman valmennusta. Tulemme informoimaan tästä varainkeruusta erillisellä viestillä piakkoin.


SATA:n yhteisöllisyys

Kannamme huolta ihmisten terveydestä ja pärjäämisestä koko Suomessa, mutta erityisesti tällä hetkellä kannamme huolta Sata:n työntekijöiden ja heidän työpaikkojensa puolesta. Lähitulevaisuuden näkymät ovat erittäin askarruttavia, mutta tulemme yhdessä voittamaan vaikeudet ja nousemaan seurana entistä vahvemmaksi ja yhtenäisemmäksi.

Seuran päätoimiset työntekijät ovat tehneet töitä ja suunnitelmia entistä laadukkaamman valmennuksen, yhtenäisemmän tiedotuksen ja suunnitelmallisemman seuratyön eteen viimeisen 2 viikon aikana.

Selvitämme harjoituksiin paluumahdollisuuksia 13.5. jälkeen ja mahdollista valmennustoimintaa toukokuun 2020 puolella sekä kesäleireillä. Ryhmille on annettu ohjeita omatoimiseen harjoitteluun ikäryhmän tason mukaisesti ryhmien sisäisesti vastuuvalmentajan ohjein.

Jos olet altistunut koronavirukselle tai tunnistat itsessäsi viruksen oireita, noudata saamiasi ohjeita tutkimuksiin ja hoitoon hakeutumisesta. Lisätietoa koronatilanteesta https://thl.fi/fi/

Tiedotamme mahdollisista jatkotoimista, joten seuraa tiedotusta omasta sähköpostistasi,  kotisivultamme ja some-kanavistamme. Toivottavasti pääsemme pian takaisin kentille.

Pitäkää itsenne ja myös kanssapelaajanne aktiivisina näiden rajoitettujen urheilumahdollisuuksien ajassa. Tennis on upea harrastus ja sitä pystyy harjoittelemaan monella tavalla. Olkaa idearikkaita ja pitäkää itsenne ja läheisenne turvassa sekä terveinä.

Tennisterveisin,

Jukka Kervinen

puheenjohtaja

Sata-Tennis ry

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail