Puheenjohtajan joulutervehdys

Hyvä satalainen,                

näin joulun alla ja uuden vuoden lähestyessä ajattelin summata yhteen Sata-Tenniksen mennyttä vuotta.

Vuosi 2018 on ollut meille mielenkiintoinen ja tapahtumarikas. Olemme hankkineet lisää tunteja valmennuskäyttöömme, tehneet uudistuneen strategian seurallemme sekä panostaneet valmentajien koulutukseen. Kaiken tarkoituksena on luoda unohtumattomia tennishetkiä jäsenillemme laadukkaan tennisvalmennuksen parissa.

Nuorille tennispelaajille on laadittu selkeä kehityssuunta, jota edetä vuosi vuodelta. Olemme myös lisänneet fysiikkaharjoitteita junnuryhmissämme.

Meillä on ollut lisääntyvää toimintaa myös viikonloppuisin kuten pelipäiviä, junioreiden pelipäiviä esim. MM-Tour, Pajulahden leirejä, sekä lukuisia muita tapahtumia ja aktiviteettejä. Ehkä mieleenpainuvin tapahtuma oli syksyllä ns. Kontinen-Peers tapahtuma erityisesti aamupäivä omalla hallilla maailman huippupelaajien kanssa.

Nuorten kilpapelaajien määrä on lisääntynyt kaikissa 6 – 20 vuotiaiden ikäluokissa. Junioripelaajille on muodostettu uusi ryhmä U10 Orange Team sekä nuorille sarjajoukkueet U11, U13 ja U15.  Naisten edustusjoukkue koostuu vain seuran omista junioreista. Miesten edustusjoukkue jatkaa TEHO Sport Tennisliigassa.  

Iltapäivisin hallilla on toiminut Liikkari, jossa 1. – 4. luokkalaiset ovat voineet viettää koulun jälkeistä aikaa tenniksen ja monipuolisen liikunnan parissa.

Aikuispelaajien puolella on tennisklinikoiden ja alkeiskurssien suosio ollut kasvussa. Pelipäivä on innostanut mukaan uusia aikuispelaajia. Kevätkaudella on luvassa kursseja, klinikoita ja pelipäiviä aikuispelaajille.

Valmentajien yhteistyö on tiivistynyt valmentajapalaverien ja yhteisen kausisuunnitelman tekemisessä, joka on näkynyt valmennustuntien yhtenäisissä tavoitteissa ja sisällöissä.  

Sata-Tennis r.y:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 11.12.2018. Puheenjohtajaksi valittiin Jukka Kervinen ja varapuheenjohtajaksi Mikko Anttila. Hallituksen muut jäsenet ovat Minna Karhu, Riikka Korpinoro, Camilla Kåla, Lauri Ojantakanen ja Minna Ollikainen. Sihteerinä toimii Pia Valtanen. Sata-Tenniksen uudeksi lajiksi tenniksen rinnalle päätettiin ottaa padel. Jäsenmaksu aikuisille tennispelaajille on 55 € ja lapsille 25€. Halutessaan voi ottaa padelin rinnakkaislajiksi, jolloin aikuisten jäsenmaksu on 65€ ja lasten 30€. Kokous valtuutti Mikko Anttilan ja Jukka Kervisen äänestämään hallin laajennushankkeen puolesta Laajasalon Tennishallit Oy:n yhtiökokouksessa 2019 tiettyjen ehtojen toteutuessa.  
                                                                                                                                              
Ennen kaikkea haluan kiittää teitä, hyvät jäsenemme. On ollut todella mukava nähdä teitä tenniskentällä sekä sen reunoilla ja toivottavasti edessä on paljon upeita tennishetkiä myös ensi vuonna.   

Hyvää Joulua ja tenniksen täytteistä Uutta Vuotta 2019! 

Järjestämme vielä kinkunsulatuskisat 29.12 klo 17-19 hallilla, kaikki mukaan!

Tennisterveisin,

Jukka
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail