Miesten TEHO Sport Tennisliiga karsinnat lauantaina Laajasalossa – vapaa sisäänpääsy!

Vaikkakin TEHO SPORT Tennisliiga kausi 2018-2019 ehti jo huipentua lauantaina 9.3. järjestetyssä finaalitapahtumassa, riittää tulevalle viikonlopulle vielä huimasti panoksia.

Miesten TEHO Sport Tennisliigan karsintaottelu pelataan nimittäin lauantaina Laajasalon Tennishallilla kello 17.00 alkaen. Vastakkain ovat Tennisliigan runkosarjassa yhdeksänneksi sijoittunut Sata-Tennis ja 1.divisioonan kolmonen Valkeakosken Tennis (VT). Ottelun voittaja pelaa Tennisliigassa ja häviäjä 1.divisioonassa kaudella 2019-2020. Tapahtumaan on poikkeuksellisesti vapaa sisäänpääsy. Seura ja joukkue haluavat näin mahdollistaa runsaslukuisen kotiyleisön sekä parhaan mahdollisen tunnelman Tennisliiga karsintaan!

Viime vuosina Tennisliigan mitalipeleihin tottunut Sata-Tennis on lauantaina kovan paikan edessä. Mollivoittoisesti edennyt Tennisliigan runkosarja päättyi tammikuussa yhdeksänteen sijaan, joka tarkoittaa sitä, että joukkueen kausi kulminoituu tällä kertaa taisteluun paikasta ylimmällä sarjatasolla. ”Sarjaan asetetut tavoitteet olivat totta kai korkeammalla. Toisaalta karsintaottelu on meille erittäin hieno mahdollisuus päättää talvi onnistumiseen kotiyleisön edessä. Haastavan ja loukkaantumisten sävyttämän alkukauden jälkeen olemme pelanneet omia henkisiä karsintoja jo pidemmän aikaa. Tilanne ei siinä mielessä ole uusi kenellekään meistä. Olemme varmasti valmiita ja nälkäisiä lauantaina odottavaan haasteeseen,” kuvaili joukkueen tunnelmia kapteeni Roope Kailaheimo.

Valkeakosken Tennis pyrkii puolestaan takaisin Tennisliigaan yhden välivuoden jälkeen. VT sijoittui erittäin tasaisessa 1.divisioonassa sijalle kolme. Paikka Tennisliigan karsintaan aukesi, kun runkosarjan voittanut Smash-Kotka 2 ei voinut lunastaa nousua Tennisliigaan siellä jo pelaavan edustusjoukkueen takia. VT:n kapteeni Tuomas Männistö odottaa lauantai-iltaa hyvillä mielin. ”VT:lla on tähän asti ollut erittäin positiivinen kausi. Menestyksen arvoa nostaa se, että pelasimme viime vuoden Tennisliigasta putoamisen jäljiltä koko ykkösdivarin niin sanotusti omilla pojilla ja ilman ulkomaalaisvahvistusta. Lisäksi sarjan taso oli kova ja tasainen. Siinä mielessä voimme pitää sarjan kolmospaikkaa ja pääsyä Tennisliigan karsintoihin jo hyvänä suorituksena. Nyt nousukarsintaan lähdettäessä joukkueella ei tietenkään ole muuta tavoitetta kuin lähteä voittamaan ja tavoittelemaan nousua. Muuhun emme ole tyytyväisiä.”

Karsintaottelussa pelataan kolme kaksinpeliä ja tarvittaessa kaksi nelinpeliä. Kaikki kaksinpelit alkavat kello 17.00 ja mahdolliset nelinpelit pian kaksinpelien päättymisen jälkeen noin kello 19.00. Joukkueiden kokoonpanot nimetään poikkeuksellisesti vasta paikan päällä lauantaina kello 16.30. Nelinpeliparit ilmoitetaan tarvittaessa välittömästi kaksinpelien päättymisen jälkeen. Ottelusta on tuttuun tapaan liveseuranta täällä. Lisäksi tapahtumasta lähetetään mahdollisuuksien mukaan myös livestreamiä Tennisliiton YouTube-kanavalla. Livekuvasta päätetään perjantaina 15.3. suoritettavien testikuvausten perusteella.

Urheilu on joka tapauksessa parasta paikan päällä, joten kannustamme kaikkia seuraamaan jännittäviä pelejä Laajasaloon. Istumapaikkoja on rajoitetusti. Saavuthan siis ajoissa paikalle! JEHHHHHH SATA!!!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail