Kilpailutoiminta


Sata-Tennis kannustaa jäseniään kilpailemaan. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman tason tai ikäluokan mukaisiin kilpailuihin. Kilpailla voi esim. hallisarjassa, juniorisarjassa, sarjatenniksessä, kansallisen tason kilpailuissa tai Tennis Europe-kilpailuissa


Kansalliset kilpailut

Sata-Tennis järjestää vuosittain kansallisia kisoja, joihin jäsenet voivat osallistua alennettuun hintaan.

Kilpajunioriryhmällä on kausiohjelma, jossa on mm kauden kilpailut. Valmentajat tekevät kisaseurantaa määrätyissä kilpailussa.

Kansallisiin kilpailuihin on luotava profiili ja maksettava kilpailulisenssi. Tarkemmat tiedot löytyvät www.tennisassa.fi

Tennisässästä löytyy myös kansallisten kilpailujen kalenteri, jota kautta ilmoittaudutaan kilpailuihin.

Tennis Europe -kilpailuihin ilmoitaudutaan www.tenniseurope.org kautta , josta löytyy tarkempia ohjeita ja aikatauluja kilpailuista. Ilmoittautuminen vaatii profiilin luonnin.


Seuran sisäiset kilpailut

Sata-Tennis järjestää hallisarjaa sekä junioreille (alle 12 v) että aikuisille.

Junioreiden hallisarja MM-Tour on matalan kynnyksen kilpailu, jossa voi käydä kokeilemassa kilpailemista rennossa ilmapiirissä. Tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille minitenniksen ja Orange-tason pelaajille.

MM-Tourin pelipäivät syksyllä 2019 ovat su 15.9., su 17.11. ja su 15.12. MM-Tourille voi ilmoittautua Tennisclubin kautta (linkki etusivulla). MM-Tour kuuluu jäsenhintaan.

Lisätiedot MM-tourista: Annika Hänninen (annika.hanninen@sata-tennis.fi)

Aikuisten hallisarjassa, Sata-Cupissa, voit kehittää tennisosaamistasi omalla tasolla satalaisten kanssa.

Sata-Cup on lohkomuotoinen, rento hallisarja kaiken tasoisille miehille ja naisille; vasta-alkajaille tai jo vuosia pelanneille.

Ilmoittautuminen tapahtuu Tennis-Clubin kautta. Lisätiedot: Markku Lille, markku.lille@laajasalontennishallit.fi

Sata-Cupin ohjeet


Sarjatennis


Sata-Tenniksen miesten edustusjoukkue pelaa SM-Liigassa eli Suomen korkeimmalla. Joukkueen kapteenina toimii Roope Kailaheimo (roope.kailaheimo@gmail.com. Joukkueen kokoonpano kaudella 2019 – 2020 julkistetaan syksyllä 2020.

Sata-Tenniksen naisten edustusjoukkue pelaa 2.divisioonassa. Joukkueen kapteenina toimii Olli Penttilä (olli.penttila@sata-tennis.fi). Joukkueen kokoonpano kaudella 2019-2020 julkistetaan syksyllä 2019.

Sata-Tenniksen jäsenillä on mahdollisuus osallistua sarjatennikseen sekä naisten että miesten sarjoissa 1. -5. divisioonissa. Seura on tukenut sarjatennisjoukkueita maksamalla puolet kenttäkustannuksista omassa hallissa sekä pallot, jotka jätetään valmennuskäyttöön. Joukkueet maksavat sarjatennismaksun 200 € kapteenin kautta, paitsi joukkueet 35 vuodesta ylöspäin. Joukkueisiin ilmoittaudutaan Tennisclubin kautta. joukkuuen jäsenten on oltava Sata-Tenniksen jäseniä. Sarjatenniksen vastuuhenkilönä toimii Virve Turkka, turkkavirve@gmail.com