Kilpailutoiminta


Sata-Tennis kannustaa jäseniään kilpailemaan. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman tason tai ikäluokan mukaisiin kilpailuihin. Kilpailu voi olla hallisarja, juniorisarja, sarjatennis tai kansallisen tason kilpailu.


Kansalliset kilpailut

Sata-Tennis järjestää vuosittain kansallisia kisoja, joihin jäsenet voivat osallistua alennettuun hintaan.

Kilpajunioriryhmällä on kausiohjelma, jossa on mm kauden kilpailut. Valmentajat tekevät kisaseurantaa määrätyissä kilpailussa.

Kansallisiin kilpailuihin tarvitaan kilpailulisenssi, joka tehdään www.tennisassa.fi, josta löytyy tarkemmat ohjeet.

Tennisässästä löytyy myös kansallisten kilpailujen kalenteri, jota kautta ilmoittaudutaan kilpailuihin.


Seuran sisäiset kilpailut

Sata-Tennis järjestää hallisarjaa sekä junioreille (alle 12-vuotiaat) että aikuisille.

Junioreiden hallisarjan MM-Tour on matalan kynnyksen kilpailu, jossa voi käydä kokeilemassa kilpailemista rennossa ilmapiirissä.

MM-Tourin aikataulut löytyvät kohdasta Tapahtumat ja kurssit. MM-Tourille voi ilmoittautua Tennisclubin kautta (linkki etusivulla). MM-Tour kuuluu jäsenhintaan.

Lisätietoja antaa päävalmentaja Ville Tihveräinen (ville.tihverainen@sata-tennis.fi)

Aikuisten hallisarjassa, Sata-Cupissa, voit kehittää tennisosaamistasi omalla tasolla satalaisten kanssa.

Sata-Cup on lohkomuotoinen, rento hallisarja kaiken tasoisille miehille ja naisille; vasta-alkajaille tai jo vuosia pelanneille.

Ilmoittautuminen tapahtuu Tennis-Clubin kautta. Lisätiedot: Markku Lille, markku.lille@laajasalontennishallit.fi

Sata-Cupin ohjeet


Sarjatennis


Sata-Tenniksen miesten edustusjoukkue pelaa korkeimmalla tasolla eli SM-Liigassa. Joukkueen kapteenina toimii Roope Kailaheimo (roope.kailaheimo@gmail.com. Joukkueen kokoonpano kaudella 2019 – 2020 julkistetaan syksyllä 2020.

Sata-Tenniksen naisten edustusjoukkue pelaa Sata-Tenniksen naisten edustusjoukkue pelaa 2.divisioonassa. Joukkueen kapteenina toimii Olli Penttilä (olli.penttila@sata-tennis.fi). Joukkueen kokoonpano kaudella 2019-2020 julkistetaan syksyllä 2019.

Sata-Tenniksen jäsenillä on mahdollisuus osallistua sarjatennikseen sekä naisten että miesten sarjoissa 1. -5. divisioonissa. Seura on tukenut sarjatennisjoukkueita maksamalla puolet kenttäkustannuksista omassa hallissa sekä pallot, jotka jätetään valmennuskäyttöön. Joukkueet maksavat sarjatennismaksun 200 € kapteenin kautta, paitsi joukkueet 35 vuodesta ylöspäin. Joukkueisiin ilmoittaudutaan Tennisclubin kautta. joukkuuen jäsenten on oltava Sata-Tenniksen jäseniä. Sarjatenniksen vastuuhenkilönä toimii Virve Turkka, turkkavirve@gmail.com