Jäsenyys

Sata-Tennis ry:n jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen sivun alaosassa. Jättäessäsi hakemuksen saat laskun, jonka maksettuasi olet seuran jäsen. Jäsenyys on jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan. Eroava jäsen on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Jäsenmaksut ovat: aikuiset 55€ ja lapset (alle 18 v.) 25€. Liittymällä jäseneksi olet oikeutettu seuran jäsenetuihin.

Jäseneksi voit liittyä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Jäsen-edut

Mailahuolto

Seuran jäsenten mailat huoltaa aikuistennisvastaava Olli Penttilä. Huoltopalveluihin kuuluvat mailanjännitykset sekä tennisgrippien vaihdot. Kysy lisää Sata-Tenniksen jäsenhinnoista ja ota yhteyttä 040 768 4807 tai olli.penttila@sata-tennis.fi.

Head tuotteet

Seuran jäsenenä saat alennuksen laadukkaista Head-tuotteista. Head- mailoja ja muita varusteita on mahdollisuus kokeilla sekä tilata Sata-Tenniksen valmentajilta. Lisätietoa hinnoista ja juuri sinulle tai lapsellesi soveltuvista varusteista saa seuran valmentajilta.

Edut hallilla

Seuran jäsenenä saat alennusta seuran omistamien vakiovuorojen hinnasta ja hallin varustemyymälästä. Lisäksi olet oikeutettu osallistumaan edullisemmin seurantoimintaan, kuten valmennukseen, tapahtumiin, kilpailuihin ja sarjatennikseen. Kysy lisää osoitteesta info@sata-tennis.fi tai varustemyymälää koskien suoraan tennishallin vastaanotosta.

Liity jäseneksi!

* merkityt ovat pakollisia

Liittymällä jäseneksi pääset osaksi seuran monipuolista toimintaa ja olet oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenyydestä eroaminen ilmoitetaan osoitteeseen info@sata-tennis.fi.