Ilmoittautuminen syyskauden valmennuksiin on avattu

Syyskauden valmennuksiin ilmoittautuminen on nyt auki!

Kesä on vasta aluillaan, mutta jo nyt kannattaa ilmoittautua mukaan tulevan sisäkauden tennisvalmennuksiin. Ammattitaitoiset valmentajat ja mahtavat pelikaverit takaavat viihtyisän ja kehittävän ympäristön. Valmennusten lisäksi syksyksi on luvassa jälleen paljon muutakin toimintaa mm. leirejä, pelipäiviä, klinikoita ja kilpailuja. 

Syyskauden valmennukset

Valmennustoimintamme päätavoite on tarjota kaikille oma tapa harrastaa ja kehittyä tenniksessä. Lapsille ja nuorille löytyy iästä riippumatta harrastajan, liikkujan tai kilpailijan polku. Aikuisvalmennuspelaajille tarjoamme valmennusta tasoryhmissä alkeista aina aktiivisesti kilpailevien ryhmiin.

Syyskauden tennisvalmennus alkaa 17.8.2020 ja mukaan voi ilmoittautua kotisivujemme kautta. Sivuilta löytyy myös kattava informaatiopaketti  seuramme valmennustoiminnasta. Valmennusryhmät pyritään muodostamaan jo elokuun alussa, joten ilmoittaudu ajoissa mukaan ja varmista paikkasi valmennusryhmissä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: http://www.sata-tennis.fi/valmennus/

Liikkari

Tennistä ja mielekästä tekemistä koululaisten iltapäiviin! 

Alakouluikäisten lasten tulisi suositusten mukaan liikkua päivittäin kaksi tuntia monipuolisesti. Sata-Tennis haluaa olla mukana tekemässä merkittävää työtä lasten liikunnan edistämiseksi tarjoamalla 1.-4. luokkalaisille mahdollisuuden liikuntaharrastukseen heti koulupäivän jälkeen!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: http://www.sata-tennis.fi/liikkari/

Terveisin,

Valmentajat

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail